**Halrudacskás Bagel Recept – Egyszerűen és Finoman | Street Kitchen** Fedezd fel a bagel készítésének izgalmas világát egy különleges twist-tel! Ebben a receptben a klasszikus bagel ízét halrudacskákkal bolondítjuk meg, így egy igazán ízletes és laktató


A halrudacskás bagel elkészítésének kezdetén egy tálban kombináljuk a majonézt és a tejfölt. Ezután hozzáadjuk a felkockázott uborkákat, valamint az uborkalevet. Ízesítjük sóval és borssal, majd belekeverjük az apróra vágott petrezselymet, a mustárt és egy csipet porcukrot. Az egészet alaposan összedolgozzuk, hogy a hozzávalók ízei harmonikusan összeérjenek.

A 220 fokra előmelegített sütőben, egy sütőpapírral bélelt tepsin elhelyezve, 15-17 perc alatt aranybarnára sütjük a halrudakat. Fontos, hogy a sütési idő felénél megforgassuk őket, hogy egyenletesen piruljanak.

A bageleket kettévágjuk, megkenjük a mártással, teszünk bele salátát, felkarikázott paradicsomot, halrudat, lezárjuk a bagel tetejével, és falhatjuk is.

Related posts