Hozzunk létre egy ízletes és különleges sonkás-gombás rántottát, amely garantáltan feldobja a reggelinket! **Hozzávalók:** - 4 tojás - 100 g füstölt sonka, apróra vágva - 150 g friss gomba, szeletelve (például csiperke vagy portobello) - 1 kis fej vörös


Van, hogy az ember reggel csupán egy gyors, de mégis laktató reggelire vágyik – ekkor érkezik a színes és ízletes rántotta a színpadra. A sonkás-gombás verzió az a reggeli, amelynek már az illata is képes felvidítani a napunkat. A piruló sonka, a sercegő gomba és a lágyan sülő tojás tökéletes hármasa verhetetlen választás, ha egy tartalmas, fehérjedús napkezdésre készülünk.

Egy szelet friss kenyérrel és egy pohár narancslével olyan kaja, amitől már reggel hétkor is azt érezzük, hogy ez a nap csak jó lehet.

Related posts